Om Oss

Velkommen til Tannlegesenter Mortensrud Torg! OM OSS

På klinikken behandler vi både vanlige pasienter og akutt pasienter. Våre dyktige tannleger utfører alle slags allmenn behandlinger og tar alltid hensyn til behov og bekymringer fra pasienter. Vårt mål er å gi deg smilen du fortjener. Litt mer om oss: 

  • Garantert time på dagen!
  • I tillegg til lange åpningstider, har vi også akutt time ordning utenfor åpningstidene.
  • Sammen skal vi sørge for at alle får en god opplevelse hos oss.

Du finner oss i Mortensrud torg, ved siden av Senter Syd og nær t-bane stasjonen i Mortensrud. 

avdelinger

OMSORG

OMSORG

Vi setter av god tid til å bli kjent med pasientene våre, slik at vi kan gi dem en behandling tilrettelagt deres behov. For å gå ett steg videre enn andre er vi alltid tilgjengelig for våre faste pasienter.

TRYGGHET

TRYGGHET

Vi legger vekt på valg av behandling som gir minst mulig intervensjon uten å ofre kvalitet og funksjon. Valg av behandlingsform skjer i forhold til hva som er best i det langsiktige. Pasienten blir alltid informert om de ulike behandlingsalternativer med kostnader, risiko og prognose for hvert alternativ.

KVALITET

KVALITET

Vi benytter kun det beste innen dental materialer og utstyr til en hver tid. Optimal hygiene er alltid i fokus. Våre ansatte holder seg faglig oppdatert ved å delta i kurs og seminarer.

Velkommen til tannlege og tannlegevakt i Mortensrud torg i oslo. Vi ønsker alle velkommen til et hyggelig tannlegetime. På klinikken behandler vi både vanlige pasienter og akutt pasienter. Våre dyktige tannleger utfører alle slags allmenn behandlinger og tar alltid hensyn til behov og bekymringer fra pasienter. Vårt mål er å gi deg smilen du fortjener. 

Bestill Time